logo
logo
logo

Over ons

Genieten van het eerste lentezonnetje en van de gouden gloed hartje zomer, tot aan de bulderende najaarsstormen: Zee & Zo is niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving! Turend over de Noordzee en Pettemer duinen is Zee & Zo de plek voor heerlijk eten in een ontspannen sfeer, zakelijke meetings, feesten en partijen en al het moois wat er te vieren valt! Voor alle leuke momenten creëren wij de juiste tafel. Wij bieden een compleet aanbod met ouderwetse gastvrijheid. Je proeft altijd een relaxte sfeer, verleidelijk genoeg om ver na zonsondergang je strandspullen te pakken om naar huis te gaan. Onze slogan is niet voor niets: Beleef Zee & Zo!

Tweelingbroers opgegroeid op het strand

Het idee van Strandpaviljoen Zee & Zo is onstaan in de jaren 80. Als tieners waren de tweelingbroers Bas en Jeroen Schut in de zomer de hele dag op het strand te vinden, een dag vol voetbal en zwemmen. Tegen de avond, als de toenmalig eigenaar van het paviljoen met tractor en platte kar z’n vuilnistonnen ging ophalen van het strand, vroeg hij twee vrijwilligers om hem daarbij te helpen met een ijsje als beloning! Elke schoolvakantie werden op die manier de dagen ingevuld en ontstond de liefde voor het strand.

Een eigen strandpaviljoen

In het jaar 2009 is een droom werkelijkheid geworden en startten de broers Zee & Zo. Sinds de opening groeide het al snel uit tot een volwaardig restaurant met een uitgebreide lunch- en dinerkaart. In de loop der jaren legden de broers en hun team zich steeds meer toe op het organiseren en regisseren van feesten, vergaderingen en partijen. Dat werd een doorslaand succes. Inmiddels heeft Zee & Zo een uitstekende reputatie bij zowel bedrijfsleven als de consument. Maar de horizon reist verder!

De droom komt uit!

Het strand is veranderd, dus wij zijn mee veranderd! In december hebben wij de palen van ons nieuwe paviljoen op een nieuwe locatie geslagen. Lang hebben wij naar deze grote verandering toegeleefd en nu is het zo ver. Onze droom is uitgekomen: een nieuw paviljoen dat jaarrond mag blijven staan! U bent welkom in ons restaurant en in ons aparte gedeelte voor feesten, partijen en vergaderen! We zijn groter geworden, maar de gemoedelijke sfeer met ouderwetse gastvrijheid blijft gewaarborgd.

Eten & Zo

Vanuit de open keuken bereiden onze koks dagelijks van 10.00 uur tot 21.00 uur de lekkerste gerechten, de menukaart kent een zeer uitgebreid karakter. Met veel zorg en passie serveren we klassieke gerechten in een modern jasje. Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur.

Kadotip

Verras eens iemand met de Zee & Zo Dinerbon. Al verkrijgbaar vanaf € 10,-.

Team Zee & Zo is Zo Hip

Ook dit seizoen werkt Zee & Zo samen met kledingwinkel Zo Hip uit Warmenhuizen. Deze trendy winkel met grote merken zoals DEPT, G- Star, Expresso en Only steekt ons geheel in het nieuw!

Zo Hip is te vinden aan de Dorpsstraat in Warmenhuizen. Zie ook www.zohip-warmenhuizen.nl.

Op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Zee & Zo? Volg ons dan op facebook.

Informatie

Aansluitend op dit zomerseizoen krijgt Zee & Zo een nieuwe, vaste locatie op het strand van Petten.

We zoeken vaak nieuwe collega's. Heb je interesse? Solliciteer snel via ons webformulier.Werken bij Zee & Zo

Contact gegevens

Zee & Zo Strandpaviljoen
Petten aan Zee
Strandslag 17 Centrum
0226-381712

Neem contact met ons op

Like ons op facebook